Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy

Cena: 105.00 zł
Cena: 99.75 zł
autor:Barbara Jackiewicz
ISBN:83-74260-04-1
Wydawnictwo:Wydawnictwo ODDK
Ilość stron:74
Wydanie:2004
Format:A4
Oprawa:miękka, lakierowana, kolorowa
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.

Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.

powrót do Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy ->