Strona 2 z 3
![]() |
HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych | |
Cena: 94.00 zł |
![]() |
Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją HAC715 | |
Cena: 126.00 zł |
![]() |
Książka kontroli przedsiębiorcy PGK1251 | |
Cena: 55.00 zł |
![]() |
Podręcznik samodzielnej nauki księgowania RFK 1444 | |
Cena: 73.50 zł |
![]() |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - gastronomia HAC855 | |
Cena: 105.00 zł |
![]() |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy | |
Cena: 105.00 zł |
![]() |
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy HAC896 | |
Cena: 105.00 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Magazyn spożywczy mrożonek | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Mała gastronomia | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego | |
Cena: 78.75 zł |
![]() |
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Wytwórnie żywności | |
Cena: 78.75 zł |
Strona 2 z 3