![]() |
DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA I HIGIENICZNA | |
Cena promocyjna: 190.00 zł Oszczędzasz: 10.00 zł /-5%/ |
![]() |
PIEKARSTWO - receptury, normy, porady i przepisy prawne | |
Cena promocyjna: 118.75 zł Oszczędzasz: 6.25 zł /-5%/ |
![]() |
PORADNIK DLA pracowników piekarń, ciastkarń i cukierni do podnos | |
Cena promocyjna: 47.50 zł Oszczędzasz: 2.50 zł /-5%/ |
![]() |
PORADNIK DLA właścicieli piekarń i cukierni do wprowadzania Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz zasad systemu HACCP | |
Cena promocyjna: 85.50 zł Oszczędzasz: 4.50 zł /-5%/ |
![]() |
PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wprowadzenia dobrej praktyki higienicznej i wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP | |
Cena promocyjna: 71.25 zł Oszczędzasz: 3.75 zł /-5%/ |
![]() |
Poradnik dla zakładów żywienia zbiorowego do wprowadzenia Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, Wewnętrznej Kontroli Jakości Zdrowotnej środków, spożywczych, systemu HACCP | |
Cena promocyjna: 80.75 zł Oszczędzasz: 4.25 zł /-5%/ |
![]() |
PORADNIK JAK W PIEKARNI I CUKIERNI CIASTKARNI, ustalać terminy trwałości wyrobów, prawidłowo znakować wyroby | |
Cena promocyjna: 75.05 zł Oszczędzasz: 3.95 zł /-5%/ |
![]() |
VADEMECUM PIEKARZA Do nauki zawodu | |
Cena promocyjna: 99.75 zł Oszczędzasz: 5.25 zł /-5%/ |
![]() |
ZBIÓR RECEPTUR CIASTKARSKICH oraz podstawy technologii półproduktów i wyrobów | |
Cena promocyjna: 123.50 zł Oszczędzasz: 6.50 zł /-5%/ |